Ananásovo – nivová nátierka


Na dobre známu pizzu Hawai si vždy pýtame ešte syr Niva. Keď nám to chutí na pizzi, prečo nie na chlebe? Stačilo už len domyslieť, čím by som ju asi tak ochutila a bolo.


Potrebujeme:

| 4 ks koliesok ananásového kompótu
| 1 PL šťavy z ananásového kompótu
| 5 plátkov anglickej slaniny
| 140 g syru Niva
| 125 g syru Philadelphia
| 2 ks lahôdkovej cibuľky
| petržlenovú vňať na ozdobu


Postup prípravy:

1 ) Kolieska ananásu ugrilujeme na grilovacej panvici z oboch strán a dáme vychladnúť na tanier.

2) Na tej istej panvici opečieme slaninu a tiež dáme vychladnúť.

3 ) Syry spolu poriadne rozmiešame, pomôžeme si šťavou z kompótu.

4) Ananásové kolieska, slaninku a cibuľku nadrobno nakrájame a pridáme k rozmiešaným syrom.

5 ) Pečivo dáme opiecť do výpeku na panvici alebo si urobíme klasické hrianky.


STIAHNI, VYTLAČ A ZALOŽ SI RECEPT. 
V ODKAZE NIŽŠIE JE PDF SÚBOR NA STIAHNUTIE.





Dobrú chuť!


Related Posts

Kvasnicová nátierka

Kvasnicová nátierka

Moja najobľúbenejšia nátierka z detstva. Najlepšie chutí na čerstvom pečive, so zeleninou a citrónovým čajíkom. Ak ju poznáte som rada. Ak si myslíte, že mám divné chute, vyskúšajte ju a verím, že väčšine z vás bude chutiť. 🙂  

Tresčia nátierka

Tresčia nátierka

Ďalšia mňamka z môjho detstva. Musím sa však priznať, že raz som sa jej tak prejedla, že som nemohla cítiť tresčiu pečeň približne rok. Ale už sme opäť kamaráti. 🙂



Čo povieš na príspevok? Máš nápad na vylepšenie?