Kórejský pouličný toast

Chcela som nájsť niečo nové, nové chute, novú kultúru. Do vyhľadávača som napísala “asian food recipe” a spomedzi všetkých možností som si rozklikla práve video na tento toastík. Na prvú šupu sa mi zaľúbil a už sa mi aj zbiehali slinky. Nie je tam nič, čo nepoznáme a v podstate tento recept nie je ničím nejak veľmi zvláštny. No dobre, možno tým cukrom a papierovým pohárikom. 🙂

Kórejský pouličný toast

29. mája 2018
: 2
: 15 min
: 15 min
: 30 min
: brnkačka

By:

Ingredients
  • 4 toastové chlebíky
  • 60 g kapusty (30 g a 30 g)
  • 30 g jarnej cibuľky
  • 30 g mrkvy
  • 2 vajíčka
  • soľ
  • korenie
  • maslo
  • kryštálový cukor
  • 2 ks taveného plátkového syra
  • 2 plátky šunky
  • kečup
Directions
  • Step 1 30 g kapusty a mrkvu nakrájame na jemné kratšie prúžky a cibuľku na kolieska.
  • Step 2 V miske poriadne premiešame zeleninu s vajíčkami, soľou a korením podľa chuti.
  • Step 3 Na panvici na masle urobíme zo zmesi omeletu. Keď je upečená z jednej strany, tak ju prepolíme na polovicu a tak obrátime na druhú stranu.
  • Step 4 Medzitým si na druhej panvici opečieme až pripečieme toastové chlebíky. Buď dáme na panvicu viacej masla, alebo si chlebíky najprv poriadne natrieme maslom z oboch strán.
  • Step 5 Na tretiu panvicu, alebo ak sa medzičasom dopečie omeleta použijeme panvicu z nej, hodíme šunku a necháme upiecť.
  • Step 6 Keď máme všetko upečené, môžeme začať vrstviť toastíky.
  • Step 7 Na chlebík položíme jednu polovicu omelety (v prípade ak treba tak z nej odrežeme a bude aj na tretiu porciu), posypeme ju cukrom, položíme plátok syra, šunku, polovicu zvyšnej surovej kapusty, polejeme kečupom a priložíme druhý chlebík.
  • Step 8 Servírujeme na tanier, do paprierového vrecka alebo ako som to ja odkukala od pouličných kuchárov, tak do papierového pohárika.

Related Posts

Toast s avokádom a tymiánom

Toast s avokádom a tymiánom

Tento toast je synonymom pre úžasné raňajky. Plná chuť syru a avokáda, šťavnaté osmažené paradajky a to celé dotvorené zmyselnou chuťou a vôňou tymiánu. Aj keď nebudete už vládať, aj tak ich dojete. Príprava je trošku zdĺhavejšia na čas, ale ono je to v konečnom […]

Pomarančové kura

Pomarančové kura

Zostávam pri ázijskej kuchyni. Nepodarilo sa mi zohnať jednu ingredienciu, ale nijako to neubralo na vynikajúcej chuti mäska, ktoré zostalo krásne šťavnaté. Ako prílohu som použila úžasnú a nádherne voňajúcu jasmínovú ryžu. 🙂



Čo povieš na príspevok? Máš nápad na vylepšenie?