Kvasnicová nátierka

Kvasnicová nátierka
Kvasnicová nátierka
Moja najobľúbenejšia nátierka z detstva. Najlepšie chutí na čerstvom pečive, so zeleninou a citrónovým čajíkom. Ak ju poznáte som rada. Ak si myslíte, že mám divné chute, vyskúšajte ju a verím, že väčšine z vás bude chutiť. 🙂
 

KVASNICOVÁ NÁTIERKA

29. mája 2016
: 5 min
: 10 min
: 15 min
: brnkačka

By:

Ingredients
  • 2 kocky droždia (po 42 g)
  • stredná cibuľa
  • olej
  • 3 - 4 vajíčka
  • 1 PL masla/Ramy/Flóry
  • 1 PL horčice
  • soľ
  • ml. čierne korenie
Directions
  • Step 1 Na troche oleja, najlepšie na panvici, opražíme do sklovita cibuľu.
  • Step 2 Pridáme rukou rozdrvené droždie. Počkáme kým sa úplne roztopí a trošku viac – ono by sa malo začať sťahovať.
  • Step 3 Pridáme rozšľahané vajíčka a všetko spolu dobre zmiešame.
  • Step 4 Varíme, kým nevznikne „praženica“.
  • Step 5 Necháme ju trošku vychladnúť, nie však úplne.
  • Step 6 Pridáme maslo a dobre premiešame.
  • Step 7 Podľa chuti pridáme horčicu, soľ a korenie a všetko spolu premiešame.

Related Posts

Tresčia nátierka

Tresčia nátierka

Ďalšia mňamka z môjho detstva. Musím sa však priznať, že raz som sa jej tak prejedla, že som nemohla cítiť tresčiu pečeň približne rok. Ale už sme opäť kamaráti. 🙂

Ananásovo – nivová nátierka

Ananásovo – nivová nátierka

Na dobre známu pizzu Hawai si vždy pýtame ešte syr Niva. Keď nám to chutí na pizzi, prečo nie na chlebe? Stačilo už len domyslieť, čím by som ju asi tak ochutila a bolo. Potrebujeme: | 4 ks koliesok ananásového kompótu | 1 PL šťavy […]



Čo povieš na príspevok? Máš nápad na vylepšenie?