Pečená plnená kaiserka

Keď už neviete čo pripraviť na raňajky a máte trochu času, alebo ako víkendové raňajky. Zrežte vrch kaiserky a vydlabte striedku. Nakrájajte šunku, syr, cibuľu na malé kocky. Vyšľahajte jedno vajíčko, pridajte k nemu striedku, pokrájané suroviny, soľ a nejaké koreniny alebo bylinky. Dobre to premiešajte. Vylejte to do vydlabanej kaiserky a prikryte ju so zrezaným vrchom. Vložte do rúry (170 stupňov / 20 min.). Raňajky sú na svete.

Dobrú chuť.


Related Posts

Ovsená kaša s medovo-škoricovým jabĺčkom

Ovsená kaša s medovo-škoricovým jabĺčkom

Inšpirovala som sa obrázkom na internete – bola to nejaká kaša s jablkami posypanými škoricou. Na druhý deň ráno som si spravila niečo výzorovo veľmi podobné. Je to mňamka. 😉

Banánovo – ovsené lievance 

Banánovo – ovsené lievance 

Ako to už býva, v nedeľu sa snažím obchádzať raňajkový stereotyp z týždňa. Dnes som nám spravila banánovo – ovsené lievance poliate javorovým sirupom s našimi vynikajúcimi balkónovými jahodami.  



Čo povieš na príspevok? Máš nápad na vylepšenie?