Toast s avokádom a tymiánom



Tento toast je synonymom pre úžasné raňajky. Plná chuť syru a avokáda, šťavnaté osmažené paradajky a to celé dotvorené zmyselnou chuťou a vôňou tymiánu. Aj keď nebudete už vládať, aj tak ich dojete. Príprava je trošku zdĺhavejšia na čas, ale ono je to v konečnom dôsledku raz dva hotové. Takže, ak máte cez týždeň trošku viac času venovať sa príprave raňajok, tak neváhajte a ak nie, tak si urobte pohodové a chutné víkendové raňajky.


Potrebujeme (na 2 toastíky):

~ cca 20 ks cherry paradajok rozkrojených na polovice
~ 2 PL olivového oleja
~ soľ
~ korenie
~ lístky z cca 6 vetvičiek tymiánu
~ 2 krajce chlebíka
~ 1 strúčik cesnaku
~ 1 balenie (125 g) syru Philadelphia
~ 1/2 zrelého avokáda nakrájaného na plátky alebo rozpučeného


Postup prípravy:

1 ) Paradajky v malej miske zmiešame s olejom, soľou a korením a na panvici ich osmažíme. Tak, aby sa trošku zmenšili a pustili šťavu.

2 ) Paradajky dáme dole z ohňa a primiešame k nim tymián.

3 ) Chlebík opečieme na panvici alebo použijeme hriankovač.

4 ) Hrianky potrieme cesnakom, natrieme na ne syr (ak chceme, tak ho môžeme trošku osoliť a okoreniť), poukladáme avokádo a pridáme paradajky. Nezabudneme na šťavu, ktorá nám ostala v panvicu a pekne ňou pokvapkáme chlebíky.

STIAHNI, VYTLAČ A ZALOŽ SI RECEPT. 
V ODKAZE NIŽŠIE JE PDF SÚBOR NA STIAHNUTIE.




Dobrú chuť!


Related Posts

Domáca avokádovo – orechová zmrzlina

Domáca avokádovo – orechová zmrzlina

Dnes to bude veľmi krátke. Včera som pridala príspevok o falošnej čokoládovej pene s orechami. Dala som ju zamraziť. Dnes tu z nej máme domácu zmrzlinu.  

Kórejský pouličný toast

Kórejský pouličný toast

Chcela som nájsť niečo nové, nové chute, novú kultúru. Do vyhľadávača som napísala “asian food recipe” a spomedzi všetkých možností som si rozklikla práve video na tento toastík. Na prvú šupu sa mi zaľúbil a už sa mi aj zbiehali slinky. Nie je tam nič, […]



Čo povieš na príspevok? Máš nápad na vylepšenie?