Tresčia nátierka

Ďalšia mňamka z môjho detstva. Musím sa však priznať, že raz som sa jej tak prejedla, že som nemohla cítiť tresčiu pečeň približne rok. Ale už sme opäť kamaráti. 🙂

Tresčia nátierka

27. novembra 2017
: 4 osoby
: 5 min
: 5 min
: brnkačka

By:

Ingredients
  • 2 x 120 g tresčej pečene
  • 2 PL masla
  • menšia fialová cibuľa
  • 1 - 2 ČL horčice
  • soľ
  • mleté čierne korenie
Directions
  • Step 1 Vyberieme maslo z chladničky, aby trošku zmäklo.
  • Step 2 Očistíme a nadrobno nakrájame cibuľu.
  • Step 3 Tresčiu pečeň popučíme vidličkou na jemnú masu.
  • Step 4 Pridáme zmäknuté maslo a poriadne premiešame.
  • Step 5 Pridáme cibuľu, horčicu, podľa chuti soľ a korenie a poriadne premiešame.

Related Posts

Kvasnicová nátierka

Kvasnicová nátierka

Moja najobľúbenejšia nátierka z detstva. Najlepšie chutí na čerstvom pečive, so zeleninou a citrónovým čajíkom. Ak ju poznáte som rada. Ak si myslíte, že mám divné chute, vyskúšajte ju a verím, že väčšine z vás bude chutiť. 🙂  

Ananásovo – nivová nátierka

Ananásovo – nivová nátierka

Na dobre známu pizzu Hawai si vždy pýtame ešte syr Niva. Keď nám to chutí na pizzi, prečo nie na chlebe? Stačilo už len domyslieť, čím by som ju asi tak ochutila a bolo. Potrebujeme: | 4 ks koliesok ananásového kompótu | 1 PL šťavy […]



Čo povieš na príspevok? Máš nápad na vylepšenie?